Graag stel ik me voor. Mijn naam is Bianca Goes (’71), 23 jaar getrouwd en samen zijn wij ouders van drie kinderen (twee zoons en een dochter)

In 1996 vond ik eindelijk de juiste studierichting. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de jeugdhulpverlening en heb ik ervaring opgedaan als: groepsleidster in een orthopedagogische centrum, ambulant maatschappelijk werker bij Bureau Jeugdzorg, casemanager, gezinsbehandelaar in een medisch kindertehuis en ambulant gezinsbegeleider in de specialistische GGZ.

Ik volgde mijn hart en maakte in 2009 de stap om als zelfstandig ondernemer te werken. Sindsdien werk als psychosociaal therapeut/coach/counselor, baby- en kindertherapeut, regressietherapeut en trainer. Om ‘up to date’ te blijven van de pedagogische ontwikkelingen, heb ik in 2022 mijn studie Pedagogiek (cum laude) afgerond.

Met veel enthousiasme heb ik me ingezet bij Instituut Mirre (heden: Zorglandgoed Mirre- Jeugdhulp), waar ik tussen 2009 en 2013 betrokken ben geweest als supervisor en begeleider tijdens de kinderweken. Ook heb ik daar ervaring opgedaan als begeleider van de 2- jarige kinder- en jeugdbegeleiders opleiding.

Om als mens in balans te blijven en te werken met hart en ziel, laat ik me inspireren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Mocht je meer willen weten, bezoek mij gerust op  LinkedIn.

Wie weet mag ik je ontmoeten!