Even voorstellen:

Mijn naam is Bianca Goes (1971). Inmiddels ben ik 20 jaar getrouwd. Samen zijn wij ouders van drie tieners: twee zoons en een dochter.

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de jeugdhulpverlening en heb ik ervaring opgedaan als: groepsleidster in een orthopedagogische setting, ambulant maatschappelijk werker, casemanager en gezinsbehandelaar.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer. Ik werk als psychosociaal therapeut/coach/counselor, baby- en kindertherapeut en trainer. Daarbij werk ik graag samen met collega’s.

Ook heb ik met me met veel enthousiasme ingezet bij Instituut Mirre, waar ik tussen 2009 en 2013 betrokken ben geweest als supervisor, begeleider tijdens de kinderweken. Ook heb ik mogen begeleiden bij de 2- jarige kinder- en jeugdbegeleiders opleiding.

Om op de hoogte te blijven van (de laatste) ontwikkelingen van het (nog ongeboren)kind, ouderschap en opvoeding volg ik regelmatig cursussen. Dit betreft zowel vakinhoudelijke scholing als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Hartelijke groet,
Bianca Goes*